Het plaatje klopt

Woning - Juni 2016

Sofie is geboren en getogen in Boortmeerbeek en besloot om het geluk in eigen streek te zoeken. En wie zoekt die vindt. Samen met haar vriend Koen wou ze hun nieuwe huis zo gedetailleerd mogelijk afwerken met kwaliteitsvolle materialen. Het eindresultaat is piekfijn in orde.

Het plaatje klopt

“De keuze voor Boortmeerbeek lag voor de hand. Mijn ouders en mijn vriend wonen in Boortmeerbeek en ik heb hier een hele vriendenkring opgebouwd. Toen ik op eigen benen ging staan en zag dat Durabrik hier een project zou opstarten, hebben mijn vriend en ik de sprong gewaagd. En we konden ons geen praktischere locatie inbeelden. We zitten hier dichtbij Leuven en Mechelen en aan de Leuvensesteenweg vinden we alle winkels die we nodig hebben.”

“Durabrik heeft bewezen dat het een solvabele en betrouwbare firma is die correct te werk gaat. En dat is exact wat je verlangt van je bouwfirma.”

Correct en betrouwbaar

“De locatie was de belangrijkste factor om voor dit project te kiezen. Toen we hoorden dat Durabrik zou instaan voor de realisatie, hebben we ons uiteraard geïnformeerd. En eigenlijk spreekt hun palmares voor zich. Zoveel afgewerkte sleutel-op-de-deur-woningen, dat wil wel iets zeggen. Durabrik heeft bewezen dat het een solvabele en betrouwbare firma is die correct te werk gaat. En dat is exact wat je verlangt van je bouwfirma.”

Veeleisend

“We verwachtten heel veel van Durabrik. Het is ons huis dus waren we wel veeleisend tijdens het bouwproces. Indien er zich problemen voor deden, zorgde Durabrik voor een oplossing. We konden ook steeds op de projectleider rekenen en dat gaf ons een zeker gevoel. De definitieve oplevering duurde wat langer dan verwacht, maar het eindresultaat is echt top. Vooral de afwerking is vakmanschap.”

Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Projecten in de buurt van Boortmeerbeek

Toon alle