Het bedrijf doet er alles aan om de klant tevreden te stellen

Woning - April 2016

Het echtpaar Demeure had een woning met meerdere verdiepingen in Rebecq, maar droomde van een welverdiend pensioen in een rustig gelegen gelijkvloerse woning, dicht bij de grote invalswegen en de moderne voorzieningen.

Het koppel wilde wél in dezelfde regio blijven, dicht bij hun familie en vrienden. Ze gingen dus op zoek naar een betaalbaar stuk grond, dat groot genoeg was om hun droomhuis te bouwen. Toen viel hun oog op een verkaveling van Durabrik. En dat was meteen de start van hun avontuur.

“Een perceel met een gevelbreedte van 23 meter is zeldzaam in deze streek. Bovendien ligt de verkaveling in een rustige, gezellige en groene omgeving, dicht bij de snelwegen en het stadcentrum, maar dan zonder de nadelen ervan. Er was niet veel meer nodig om ons te overtuigen. Vooral omdat ik precies wist wat ik wilde en Durabrik me de kans bood om mijn eigen plannen aan de architecten voor te leggen. Ze gaven me zeer nuttig advies en pasten de plannen aan aan onze wensen en prioriteiten.

Wat de heer Demeure vooral waardeerde, was de grote vrijheid op het vlak van architecturale stijl en materiaalkeuze. “Aangezien gelijkvloerse woningen niet toegestaan waren, hebben we onze woning zo ingericht dat we uitsluitend op de benedenverdieping kunnen wonen. De bovenverdieping hebben we laten verbouwen tot een studio voor onze zoon en zijn vriendin. Wat de materialen betreft – gevelsteen, houtwerk enz. – kregen we een enorme keuzevrijheid. En dat was precies wat we wilden.”

“Bij een bouw loopt er altijd wel eens iets mis. Slechte weersomstandigheden, problemen met onderaannemers enz. Gelukkig heeft de werfleider supergoed werk geleverd. Hij volgde alles perfect op en aarzelde niet om bepaalde zaken opnieuw te laten doen als dat nodig bleek. Zonder extra kosten. Het bedrijf doet er alles aan om de klant tevreden te stellen. Dat is duidelijk.”

Zou u Durabrik aanbevelen? “Zeer zeker! Maar ik zou er wel op aandringen dat het werk wordt uitgevoerd door hun eigen teams, die zeer bekwaam zijn en meer betrokken bij de werkzaamheden op de werf dan de onderaannemers”, besluit de heer Demeure.

Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Projecten in de buurt van

Toon alle