Durabrik regelde alles en dat was een pak van ons hart

Woning - Juni 2016

Melissa en Frederik vonden dat de tijd rijp was om de stad achter zich te laten. Ze hadden er destijds samen een huis gekocht, maar kregen nood aan meer ruimte. En die vonden ze in Leeuwergem, een deelgemeente van Zottegem. Nu wonen ze in een halfopen bebouwing en kijken ze reikhalzend uit naar de eerste barbecue in hun nieuwe tuin.

Weg van de drukte

“We zien hier veel meer groen en dat is echt een verademing.”

“Ik ben een plattelandsmeisje en dan voelt Leeuwergem als thuiskomen. In vergelijking met de drukte van de stad is het hier aangenaam, rustig en groen. Een verademing… Hier in de buurt woont trouwens een baron met een mooi domein waar het heerlijk wandelen is. En zeggen dat Frederik dit huis per toeval gevonden heeft.”

Een droomsamenwerking

“Het eerste contact met Durabrik voelde meteen goed aan.”

“De verkoper bezocht samen met ons de werf en boezemde meteen vertrouwen in. De interieuradviseurs kwamen met goede ideeën op de proppen en we kregen ook veel informatie over energiezuinig wonen. Al die contacten voelden goed aan.”

Alles op punt

“Durabrik regelde alles en dat was een pak van ons hart.”

“Dankzij Durabrik beantwoordt ons huis aan alle wettelijke energienormen. Dat merken we elke maand aan onze lage energiefactuur. Durabrik regelde alles en dat was een pak van ons hart. We kunnen wel nog gemakkelijk dingen aanpassen, voor als er kindjes op komst zijn bijvoorbeeld. Ons huis is dus praktisch, comfortabel én toekomstgericht.”

Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Projecten in de buurt van Zottegem

Toon alle