Durabrik gaf ons het gevoel dat we uniek waren en niet slechts 1 van de vele klanten

Woning - September 2016

Brecht en Evelien zijn heel blij met hun huis in Heule. Voor Evelien is het een terugkeer naar de heimat en ze ziet het helemaal zitten om haar kroost te zien opgroeien in haar geboortedorp.

“We wilden vooral geen verloren ruimte in ons huis. Gerieflijk en praktisch, dat was ons motto en dat heeft Durabrik goed begrepen. Onze open keuken is top. Ik kan hier rustig kokkerellen terwijl mijn twee schatjes tekeningen maken aan het keukeneiland. Het is ook gezelliger tijdens een etentje of als er vrienden op bezoek komen. Je verliest het contact met je gasten niet terwijl je kookt. Toch veel leuker zo.

Onze twee kinderen, Milan en Hanna, hebben veel ruimte, met elk hun eigen kamer en een grote tuin om in te spelen. In de zomer zetten we een zwembadje buiten en uiteraard ook voetbalgoaltjes. Ze zullen heel wat doelpunten kunnen scoren! Ze mogen ook ‘op straat’ spelen, want voor ons huis is er een wadi met een speelpleintje. Dolle pret voor de kinderen en veilig ook. We wonen immers in een heel rustige buurt met weinig verkeer, dus ik sta geen doodsangsten uit als ze de straat oversteken.   

Ook de omgeving is fantastisch. We wonen op een minuutje van het centrum en de school van de kinderen is in de buurt. Ik kan hen dus afzetten en meteen boodschappen doen. We hebben in het dorp trouwens ook een bibliotheek met leuke boeken voor beginnende lezertjes, een paar gezellige caféetjes en alle winkels die we nodig hebben. En als we er toch eens op uit willen, dan rijden we direct de ring rond Kortrijk op.

Durabrik heeft ons fantastisch geholpen bij de bouw van ons huis. We kregen veel advies van de interieuradviseurs over de bouwmaterialen. Dankzij hen hebben we nu ook een beveiliging op onze schuiframen. Echt een nuttige tip. Tijdens de bouw kregen we een werfsleutel. We konden dus zelf een handje toesteken en al wat zaken op orde brengen. Durabrik gaf ons het gevoel dat we voor hen een unieke klant waren. We hebben echt samen het huis gebouwd dat we wilden.”

Wil je ook wonen in Heule?  Lees hier meer over ons woonproject.  

Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Projecten in de buurt van

Toon alle