4 tips voor het gezelligste terras van de buurt

Tips & tricks

Buiten stappen met een heerlijke kop koffie en de vogeltjes die fluiten. Op een drukke werkdag tussendoor even buiten lunchen. ’s Avonds nog lekker lang relaxen bij de ondergaande zon. Dat kan allemaal op jouw terras. Met deze tips wordt het jouw gezellige place to be!

Net als binnen

Een plek om te aperitieven, een loungeplek om te relaxen: deel je terras op in zones zoals binnen en richt ze in met compacte meubeltjes. Multifunctioneel en flexibel meubilair is handig om de ruimte goed te benutten. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een bankje waar je spulletjes in kan opbergen of stoeltjes die je opklapt als je ze niet gebruikt.

Één stijl

Een leefterras oogt snel rommelig als je stijlen gaat combineren. Je kiest voor je meubels en decoratie beter één bepaalde sfeer. Wat dacht je van zuiders met vrolijke kleuren, exotische planten en een hangmat? Of landelijk met zachte tinten en palethout. Shabby chique kan ook met toffe spulletjes die je op de rommelmarkt of in de kringwinkel vindt. Één stijl, des te meer gezelligheid!

Muurplantjes

Met planten krijgt je terras de relaxte sfeer van een tuin (zonder het onderhoud!). Wat dacht je van een verticale tuin? Op een rekje of hangend aan de muur nemen je planten weinig plaats in. Aan de reling van je terras zorgen ze dan weer voor extra privacy.

Sfeer en gezelligheid

Als je ook ’s avonds en bij elke prille zonnestraal lekker op je terras wil genieten, dan kan je het nog gezelliger maken met heerlijk zachte kussens, knusse plaids en een mals buitentapijt. Nog wat kleurige lampions of veel sfeerlichtjes ophangen en je droomplekje is klaar. Relaxen maar!

 

Op zoek naar een woning of appartement met gezellig terras?

Breng ons dan, op zondag 25 april, een bezoekje tijdens Nieuwbouwzondag.

Maak je afspraak hier

 

Dit vind je vast ook interessant!