Ook onze werknemers kunnen genieten van fietsleasing

Duurzaamheid

Sinds begin dit jaar kozen al acht Durabrik-medewerkers voor een leasefiets. Kristof, Loic, Chantal en Annabelle vertellen waarom voor hen de fiets het ideale vervoersmiddel is.

Ik doe alles met de fiets

Annabelle Stampaert: “Ik rijd dagelijks met een E-bike en fiets nu nog liever dan ik al deed en doe er alles mee. Een echte aanrader!”

Mijn dagelijkse beweging

Kristof Diericx: “Een enkele rit naar het werk is voor mij 37 km. Het voordeel van mijn speed pedelec is dat ik zowel ’s ochtends als ’s avonds sowieso een uurtje beweging heb. Daarnaast heb ik geen last van files, spaar ik brandstof uit en krijg ik een fietsvergoeding die de maandelijkse kost voor mijn fiets dekt.”

In de fietstassen kan ik al mijn spullen kwijt

Chantal Van De Goor: “Als het droog is en ik geen afspraken buitenshuis heb, kom ik met de fiets naar het werk. Ik heb gekozen voor een comfortabele stadsfiets met twee ruime tassen voor al mijn spullen. Ik ben echt heel erg blij met mijn keuze!”

Geld inzamelen via sportieve doelstellingen

Loic Vervinckt: “Met onze fietsbende richtten we een goed doel op, ‘Sons for Parkinson’, waarvoor we via sportieve doelstellingen geld inzamelen. Met de fietsleasing wil ik mezelf motiveren om nog meer te fietsen en zo mijn conditie op peil te houden.”

Fietsleasing is troef voor werknemers

De fietsleasing is maar één van de vele voordelen die je krijgt als je bij Durabrik komt werken.

Ontdek onze troeven

Dit vind je vast ook interessant!