Vrijdag 31/01: kick-off van de fit@durabrik!

Durabrik nieuws
Touwtrekken bij Durabrik

Afgelopen vrijdag nodigden we al onze arbeiders uit voor de grote kick off van onze fit@durabrik campagne. Gedurende een hele dag werden ze ondergedompeld in een gezonde leefwereld.

Van gezonde voeding over mentale veerkracht tot ergonomisch werken. Alle aspecten kwamen aan bod. Tussendoor zorgde een partijtje touwtrekken voor de nodige sfeer.

Met Fit@Durabrik willen we werken aan de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. De opleidingsdag is maar een onderdeel van dit hele traject. Er volgt nog een ontwikkelingsaanbod op de werven zelf, waaronder ergo coaching en wandelcoaching ter ondersteuning van hun persoonlijke groei.

Onze HR directeur, Bie De Backer vertelt waarom we zo hard inzetten op duurzame inzetbaarheid van de medewerkers.

“Er is een echte war for talent aan de gang voor goede bouwvakkers. We willen bij Durabrik daarom voor 100% inzetten op zorg voor onze eigen medewerkers, zodat ze op lange termijn gezond, gelukkig en gemotiveerd aan het werk kunnen blijven bij Durabrik. We werkten hiervoor een ontwikkelingsaanbod uit dat volledig op maat is van onze mensen en doorgaat op de werven zelf, zodat het toegankelijk is voor iedereen.”

Wil jij graag ook deel uitmaken van de Durabrik-familie en letterlijk meebouwen aan honderden thuizen?

Bekijk ons aanbod hier!

Dit vind je vast ook interessant!