Exit corona: Durabrik is klaar om opnieuw klanten te ontvangen

Durabrik nieuws

Het was de afgelopen weken stil op onze werven, in onze kijkwoningen en kantoren. Gelukkig hielden we via videogesprekken, sociale media en mail veel contact met onze klanten. Het deed ons plezier dat mensen in deze bijzondere tijden het belang van goed wonen opnieuw meer gingen appreciëren en daarvoor massaal bij Durabrik aanklopten.

En nu is het tijd om onze klanten en kandidaat-kopers opnieuw in levende lijve te zien, te adviseren en rond te leiden. We stappen een nieuw tijdperk binnen en zijn er helemaal klaar voor! Dit is onze entry-strategie:

 1. Maximaal digitaal
  De digitale mogelijkheden de afgelopen weken heel handig gebleken: we gaven virtuele rondleidingen in onze kijkwoningen, organiseerden webinars, beantwoordden vragen in videogesprekken, gaven tips op sociale media, enz. Daarom blijven we maximaal digitaal. Plan dus gerust een digitale afspraak in.

   
 2. Veilig face-to-face
  Vanaf 11 mei mogen we onze klanten en kandidaat-kopers opnieuw ontvangen in onze kantoren, kijkwoningen en werven. Voor hun gezondheid en die van onze medewerkers, doen we dat zo veilig mogelijk met een aantal belangrijke veiligheidsmaatregelen.
  Download de pdf met maatregelen hieronder!

  veiligheidsmaatregelen Durabrik

Mensen beseffen meer dan ooit hoe belangrijk hun eigen stekje voor hen is. Durabrik is zich daar ten volle van bewust en creëert daarom woonomgevingen waar onze klanten zich 100% thuis voelen.

Benieuwd naar ons aanbod?

bekijk onze nieuwbouwprojecten hier

Dit vind je vast ook interessant!