Durabrik-medewerkers blijven verbonden

Durabrik nieuws

Thuiswerken heeft een pak voordelen, maar na een tijd begint ook wel een gemis te knagen. We missen het gezellige kantoor, de lekkere koffie en de verse soep, de fitnessruimte, … Maar vooral missen we onze collega’s. Bij Durabrik hebben we er iets op gevonden om toch met elkaar in contact te blijven.

Een job die aanvoelt als een tweede thuis

De afgelopen coronamaanden hebben ons geleerd dat we ook vanop afstand perfect kunnen samenwerken. Het biedt zelfs een pak voordelen: efficiëntere meetings, minder afleiding en minder tijdverlies. Tegelijk hebben we ontdekt dat een goede job zoveel meer is dan dat. Het gaat er ook om dat je je thuis voelt bij je collega’s en samen eens een ernstig gesprek kan voeren of een goede mop kan vertellen. Het gemis aan dit soort interacties los van het werk, begint voor veel mensen door te wegen.

We laten elkaar niet los

Durabrik zou echter Durabrik niet zijn als onze medewerkers niet met allerlei toffe initiatieven op de proppen kwamen om toch met elkaar in contact te blijven. De bediendenmeetings gingen virtueel door en zijn nog altijd even productief en gezellig. Op dinsdagmiddag blazen we samen stoom af met een online work-out. In december kwam de Sint voor een keertje bij de medewerkers thuis in plaats van op kantoor. En onze HR-ambassadeurs, die een nieuwe collega wisten warm te maken om bij ons aan de slag te gaan, kregen hun welverdiende ontbijt aan huis geleverd. Zo laten we elkaar niet los en blijven we een sterk en warm team.

Durabrik-medewerkers-in-verbinding
Deel uitmaken van een topteam?

De goede werksfeer bij Durabrik is befaamd tot ver buiten ons kantoor en onze werven. Benieuwd wat werken bij Durabrik zo uniek maakt?

Ontdek onze troeven

Dit vind je vast ook interessant!