Sijsele - Nieuwe weg


In augustus in verkoop: op een boogscheut van het centrum van Sijsele wordt een levendige buurt aangelegd met een divers woonaanbod, groene ruimte en duurzaam regenwaterbeheer. Op de site Stakendijke komt jong en oud samen in een aangename, veilige en gezellige woonomgeving. Durabrik bouwt op deze unieke locatie negentien woningenBenieuwd naar dit woonproject? 

Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg de komende maanden als eerste via e-mail: 

  • meer info over de verkaveling
  • de eerste beelden
  • de datum waarop deze woningen in verkoop komen
  • de prijslijst, het lastenboek en de brochure
Schrijf je in
Vincent Sohier
Filip Vandermeeren

Filip Vandermeeren & Vincent Sohier

info@durabrik.be
0800 62 732

Uniek woonproject in het hartje van Sijsele

Alles binnen handbereik

In de wervelende deelgemeente van Damme voel je je meteen thuis. Scholen, supermarkten, slagers en bakkers liggen op fietsafstand van je nieuwe woning. Op de Steenweg en in de Stationsstraat vind je heel wat toffe winkels. En ook voor sport en recreatie zit je hier goed. Zo kan je naar de tennisclub en het voetbal- of basketbalplein in de buurt. Om cultuur op te snuiven moet je in de Cultuurfabriek zijn, op amper 600 meter van je voordeur. Je kan er terecht voor originele film-, muziek- en toneelvoorstellingen. In de omgeving vind je ook heel wat leuke wandel- en fietstochten. 

Op maat van je gezin

Durabrik bouwt in dit project 19 woningen, waarvan 4 open, 14 halfopen en 1 gesloten bebouwing. Qua architectuur heb je veel keuze. En ook in je woning krijg je de ruimte om volledig naar wens in te delen en in te richten. Er is immers bewust omgegaan met de verhoudingen van de ruimtes, de lichtinval en de oriëntatie. Dankzij het open plan en de grote raampartijen krijg je een lichtrijke leefruimte die de natuur en de omgeving naar binnen brengt.

Energiezuinig wonen

Met een woning van Durabrik krijg je grip op je energiefactuur en sta je perfect in de startblokken voor energieneutraal wonen. In je woning gaan we resoluut voor een laag energieverbruik dankzij een uitstekende isolatie van de buitenschil, een slim ventilatiesysteem dat de warmte recupereert, vloerverwarming, zonnepanelen en een lucht-waterwarmtepomp die je huis verwarmt, maar ook koelt in de zomer. Dit alles zorgt ervoor dat je woning een zeer gunstig E-peil E10 of lager haalt. 

*onder voorbehoud van wijzigingen

Ook interessant voor jou