We werden van A tot Z geholpen en dat heeft ons vlug gerustgesteld

Woning - Februari 2018

Herman en Annemie bouwden met Durabrik hun nieuwe huis in Booischot en daar hebben ze geen spijt van. Het was een geslaagd huwelijk. Durabrik stond hen met raad en daad bij en het eindresultaat is volledig op hun maat.

Geweldige locatie

“We woonden eerst in Heist-Op-Den-Berg. Maar toen we in Booischot de verkaveling van Durabrik zagen, waren we direct verkocht. Een heel rustige buurt, weinig verkeer en na een wandeling van 5 minuten kan ik mijn pistolets halen bij de bakker. Ook de winkels zijn makkelijk bereikbaar. We wonen hier nu bijna een jaar en met Durabrik aan onze zijde is alles heel vlot verlopen.”

Begeleiding van A tot Z

“Eind 2014 startten de werken aan onze nieuwbouw. Maar we hadden ondertussen wel al ons huis in Heist-Op-Den-Berg verkocht. Eind mei moesten we eruit en wilden we in ons nieuwe huis kunnen intrekken. Durabrik heeft de planning goed opgevolgd en ons doorheen heel het proces begeleid. Het eerste contact met de projectleider was meteen positief. We werden van A tot Z geholpen en dat heeft ons vlug gerustgesteld. We waren dan ook heel tevreden met Durabrik als bouwpartner.”

Helemaal Durabrik

“Durabrik heeft alles in handen genomen en het resultaat mag er zijn. De architectuur bevalt ons enorm en binnen zijn de ideeën van de interieuradviseur goed tot hun recht gekomen. Vooral met de extra dressing ben ik heel tevreden. We vinden het wel spijtig dat we geen extra verwarmingselement in ons toilet geplaatst hebben. Achteraf bekeken hadden we dit beter wel gedaan. Het grote voordeel van de nieuwbouw is dat hij energiezuinig is, dat merken we wel aan de maandelijkse energiefactuur. Bovendien is het een rustige omgeving en als we boodschappen willen doen, ligt alles op wandelafstand. Ideaal toch!”

Enkele sfeerbeelden

Meer klantenverhalen
Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Download gratis magazine