Ik heb altijd een goed gevoel gehad bij de mensen van Durabrik

Appartement - Maart 2018

Michiel wilde graag in Willebroek blijven wonen. Op de infodag van Durabrik ging hij quasi meteen overstag voor het Durabrik-project in zijn gemeente. En daar heeft hij geen moment spijt van gekregen. “Als je nog zou twijfelen om met Durabrik te bouwen, heb ik maar één advies: ga ervoor! Het is een aanrader.”

Hoe leerde je Durabrik kennen?

“Ik zag hun advertentie in de krant staan. Enkele dagen later ben ik naar hun infodag gegaan en daar heb ik eigenlijk meteen beslist. De locatie was interessant en tegen mijn verwachting in paste hun vraagprijs binnen mijn budget.”

Waarom koos je voor het project in Willebroek?

“Het terras met superuitzicht heeft me direct tot kopen overhaald! Maar ook omdat ik in mijn geboortedorp wilde blijven wonen. Zo tussen de A12 en de E19 vormt het een goede uitvalsbasis om naar mijn werk te rijden. Mijn appartement staat trouwens vlak bij de verbindingsweg tussen deze twee autowegen. Voor de rest woon ik in een rustige buurt waar geen doorgaand verkeer komt. Het is er altijd heel kalm.”

“Ik ben veel in het buitenland, want ik ben racepiloot voor BMW en mag dus racen met klanten op verschillende circuits in binnen- en buitenland. Vandaar dat je hier aan de muur de vorm van een circuit vindt, ook foto’s met de oude Porsche Targa die ik met mijn papa kocht, onze droomauto, en… het zelfgemaakte kleurenstalenpallet dat boven de zetel hangt.”

Is het concept van sleutel-op-de-deur je bevallen?

“Absoluut. Het biedt je veel gemoedsrust door de garanties die je krijgt op het vlak van timing en budget. Maar bij Durabrik kon ik best ook nog veel zelf beslissen. Mijn keuken bijvoorbeeld heb ik helemaal heringedeeld omdat ik nog meer ruimte wou.”

Wat is je meegevallen aan de samenwerking met Durabrik?

“De persoonlijke contacten: ik heb altijd een goed gevoel gehad bij de mensen van Durabrik. Zowel bij de vertegenwoordiger als bij mijn projectbegeleider Bart. Hij heeft de werken zeer nauwgezet opgevolgd. Hij stond ook altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en mijn suggesties te bespreken. Ik had een heel goed contact met hem.”

Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Download gratis magazine