De muren in ons appartement zijn kaarsrecht en biljartglad. Chapeau voor Durabrik!

Appartement - December 2017

Jan is behoorlijk veeleisend als het op de afwerking van zijn woning aankomt. “Ik heb acht jaar lang zelf aan mijn huis gewerkt tot alles piekfijn in orde was. Toen ik met mijn vriendin Linda op zoek ging naar een appartement, stelde ik dezelfde hoge eisen. Durabrik heeft mijn verwachtingen perfect ingelost.”

Investering voor de toekomst

Jan heeft een eigen huis in Puurs, dat later naar zijn kinderen zal gaan. “Omdat ik niet wil dat mijn partner Linda dan in de kou komt te staan, gingen we samen op zoek naar een appartement in de buurt. Tijdens een wandeling langs het kanaal in Willebroek zagen we toevallig de nieuwe appartementen van Durabrik staan. De ruwbouw was al af en toen hebben we meteen contact opgenomen.

Het is geen appartement zoals dertien in een dozijn. De schuine muur in de living bijvoorbeeld, vonden we heel leuk. Voor de rest was de indeling perfect. Op één deur na, hebben we er niets meer aan veranderd.

Zeeziek

De eerste indruk was goed, maar Jan hield de verdere afwerking nauwgezet, en zelfs een beetje argwanend, in het oog. “Ik ben nogal veeleisend op dat vlak. In die sleutel-op-de-deur appartementen van tegenwoordig laat de afwerking vaak te wensen over. Een muur vol oneffenheden of een plafond met schaduwen; ik zie dat direct als ik binnenkom en ik word er zeeziek van…”

Goudklompje

Gelukkig kon Durabrik aan de hoge eisen van Jan voldoen. “Ik kon onze werfleider Bart De Brauwer nooit iets misvragen. Hij en zijn team hebben kwaliteit geleverd. Alles ziet eruit als een pareltje. Chapeau! Ik zou geen andere bouwfirma meer willen.”

Jan en Linda wonen nu afwisselend in Jans huis en in Linda’s appartement. “In de winter trekken we voor een langere tijd naar het appartement omdat het veel zal schelen qua verwarming. We zitten er goed. Binnen ziet het er prachtig uit en vanop ons terras zien we de boten voorbij varen op het kanaal.”

Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Download gratis magazine