Peutie - Martelarenstraat

Totalement vendu depuis mai 2017

Ce texte est uniquement disponible en néerlandais.

In de Martelarenstraat in Peutie bouwden we zeventien woningen, van compact tot zeer ruim (220m²).  De woningen telden drie tot vier slaapkamers, met of zonder garage.  We hebben gewerkt met strakke lijnen en materialen, zoals beplatingen in de gevels en bij sommige ramen ook vulpanelen in hetzelfde kleur als het buitenschrijnwerk. Alle woningen hebben een dubbele bouwlaag en de meerderheid heeft een plat dak. Slechts 2 woningen aan de Martelarenstraat hebben een hellend dak. Het buitenschrijnwerk is uitgevoerd in zwartbruine PVC, een licht maar tegelijkertijd sterk en duurzaam materiaal dat een moderne toets geeft.

We creëerden mooie, grote ruimtes en zorgden voor een optimale lichtinval dankzij de grote raampartijen. Bij een aantal woningen werd geen garage voorzien zodat de bewoonbare oppervlakte optimaal kon gebruikt worden als leefruimte.

Lees de getuigenis van Isabel en Rudy

Vous arrivez hélas un peu tard pour ce projet.

Heureusement, nous avons d'autres projets à vous proposer.

Projets

Onze projecten in de buurt van Peutie

Afficher tous les / toutes les

Ma fille à sa propre chambre, une salle de jeux au grenier et un jardin. C’était notre rêve!

Rudy et Isabel n’avaient jamais cru avoir les moyens de s’offrir une maison neuve. Jusqu’à ce qu’ils découvrent le lotissement de Durabrik à Peutie sur internet.

Découvrez l'histoire de Rudy et Isabel

Vous cherchez un projet similaire?